Hotdogs on tour

Hotdogs on Tour ‘’ Altijd met iets Lekkers onderweg ‘’

Diensten

HOTDOGS ON TOUR!

‘What is the name’ zeggen ze wel eens… Nou, in dit geval is het precies wat het is: Wij komen graag met onze hotdogkraam langs op uw feest of event! Wij zijn een graag geziene gast op elk bedrijfsfeest, opening, beurzen, open dagen, schoolfeesten, festivals, bruiloften etc. Onze hotdogs en andere producten zijn van een superkwaliteit en natuurlijk verzorgen wij ook graag halal of vegetarische worsten.

Wij passen ons graag volledig aan op uw wensen! De kramen van Hotdogs on Tour worden compleet verhuurd, dus inclusief hotdogs, broodjes, toppings, sauzen, servetten en hotdog-schaaltjes. Met ons uitgebreide frisdranken assortiment lessen wij uw ook uw dorst. Wij laten aan u de keuze of u zelf de hotdogs uitdeelt of dat één van onze medewerkers er een heus ‘hotdogfeest’ van maakt.

Van Goed eten krijgt je dorst

Daarom bied Hotdogsontour ook de mogelijkheid om uw dorst te lessen. Ons assortiment bestaat uit de meest bekende frisdranken zoals b.v Cola Sinas Seven Up en koolzuur vrije dranken. Daarnaast zetten wij ook graag voor u verse koffie u kunt op onze offerte pagina uw wensen kenbaar maken.

Groningse Rookworst

Nieuw in ons Assortiment is de ambachtelijke Groninger Rookworst Old school in een puntzakje Of heerlijk tussen een vers broodje met toppings en sauzen naar keuze. Onze rookworsten zijn gemaakt van 100% vlees zijn allergeen vrij en bevatten geen toegevoegde smaakstoffen. Onze nieuwste aanwinst zorgt voor een ouderwets gezellige sfeer op uw feest of evenement.

Hier vindt u mogelijkheden om uw feest of event te schetsen en wij maken graag een sluitend voorstel. Heeft u vragen, dan staan wij u graag te woord. Op telefoonnummer 06 139 760 63 zijn wij bereikbaar. Of stuur ons anders een mailtje via: info@hotdogsontour.nl

Hotdogs on tour staat voor?

• Professioneel
• Hygiëne
• Deskundig
• Vriendelijk
• Topkwaliteit
• Meedenken
• Maar vooral als betaalbare toevoeging op uw feest of event!

Mail ons